Legeunderlag med tallerken og bestik. Spagetti lavet af gul modellervoks ligger på tallerkenen.
Legeunderlag med grill. Pølser og bøf af rød modellervoks samt brød af gul modellervoks ligger på grillen.
Print af isvaffel, iskuglerne er lavet af modellervoks.
7 forskellige legeunderlag til leg med modellervoks. Fx grill, tallerken, isvaffel, blender, m.m.
 

Legeunderlag til modellervoks: Mad

kr. 49,00

Her får du 7 sjove legeunderlag til modellervoks med mad-tema. Legeunderlagene er en rigtig sjov og anderledes måde at bruge modellervoksen på.

 

Læs mere om underlagene i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): underlag-mad Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Legeunderlagene til modellervoks er en super sjov og anderledes måde at lege med modellervoks på. Det er et genialt hjælpeværktøj til at sætte skub i børnenes fantasi – og så fylder legeunderlagene minimalt, så de er lette at tage med på fx ferie sammen med et par dåser modellervoks.

 

At lege med modellervoks er en aktivitet de fleste børn holder af. Det kræver ingen særlige forudsætninger, så børnene kan deltage i legen på lige præcis deres eget niveau. Men nogengange har de brug for lige at blive hjulpet lidt i gang med en fantasifuld leg. Og her kan legeunderlagene være en kæmpe hjælp. Her kan børnene fx lave fyld til pizzaen, kugler af is til isvaflen, fylde livretten på tallerkenen og mange flere.

 

I pakken her får du 7 forskellige legeunderlag – alle med mad-tema. Legeunderlagene har fået en særlig lakering, der gør, at de kan holde til leg med modellervoks. Lakeringen gør også, at børnene faktisk kan tegne på legeunderlagene med whiteboard tus og viske tegningerne ud igen bagefter.

 

Skal du have noget modellervoks med, når du køber dine legeunderlag? Så har jeg sammensat en rigtig fin samlet pakke til en særlig god pakkepris. Du finder den samlede pakke lige her.