Kreakasser til hele familien

Kreakasser til hele familien er kasser, I kan samles om. Her er der materialer nok til, at der kan være flere med om den samme kasse.

Kreakasserne i denne kategori passer desuden til en bred aldersgruppe. Det gør dem til ideelle kasser, der kan danne rammen om en sjov, hyggelig og kreativ familieaktivitet.

Find jeres favorit herunder:

 • Familiehygge-pakken

  Original price was: kr. 723,00.Current price is: kr. 599,00.Gratis fragt! Tilføj til kurv
 • Hobby vinduesmaling til børn

  kr. 399,00Gratis fragt! Tilføj til kurv
 • Kreakassen: Påske krea med børn

  kr. 299,00Gratis fragt! Tilføj til kurv
 • Kreakasse: Fuglefoder

  kr. 199,00 Tilføj til kurv
 • Kreakasse: Sjov med krympeplastik

  kr. 249,00 Tilføj til kurv

En sjov familieaktivitet

Er du på udkig efter en sjov familieaktivitet, I kan lave derhjemme? Så prøv en kreakasse!

Kreative aktiviteter er sjove, lærerige og styrkende for fantasien. Børn elsker fantasifulde kreative stunder – og de elsker, når deres forældre (eller bedsteforældre!) vil være med.

Så tag børnene med på en fantasifuld rejse hjemme ved spisebordet, når I åbner op for weekendens familieaktivitet – en kreakasse.

 

Kreative stunder behøver ikke være besværlige

Er du ikke selv den kreative type, så kan sådan en kreativ stund føles uoverskuelig. Og meget besværlig. For hvad skal du finde på? Og hvordan får du nu fat i alle materialerne?

Og skal alle resterne så bare ligge og flyde i en skuffe til evig tid?!

Fortvivl ej. Det er netop derfor du skal købe en kreakasse.

Med kreakasserne får du nemlig idéerne og materialerne serveret på et sølvfad – eller egentlig bliver de serveret i en pæn æske, du kan opbevare det hele i.

Du behøver altså ikke selv finde på. Du behøver heller ikke selv være kreativ for at være med. Alt hvad du skal bruge findes i kasserne, så det er bare at gå i gang.

Bestil din næste kreative familieaktivitetet hjem allerede i dag. Så er du klar til den næste regnvejrsdag, der indbyder til massere af kreativ hygge med hele familien.