Halloween

Når kalenderen rammer oktober måned, er det tid til en af de sjoveste måneder på året – I hvert fald, hvis du spørger børnene. Det er nemlig tid til halloween-hygge. Eller rettere halloween-uhygge. De uhyggelige figurer, den mørke stemning, det lille gys. Det er spændende for rigtig mange børn.

Her finder du forskellige halloween produkter, der kan hjælpe med at sætte fut i halloween-stemningen.

Fyr op under halloween stemningen med kreakasser og spændende opgaver til børn!

Klar til at skrue op for gys og sjov? Brug kreakasserne og de sjove opgaver med halloweentema til at sætte gang i stemningen i tiden op til halloween.

Børnene kan f.eks. lave deres egne mumier, der kan pynte til halloweenfesten. Eller vinduesophæng med græskar og spøgelser. De mindste kan lege med den sjove halloween aktivitetspose med modellervoks og forskellige sjove dimser.

Halloween for børn

Halloween for børn skal være sjovt, ikke for skræmmende! Mine kreakasser er perfekte til børn, der vil have en smag af halloween-gys uden det bliver for uhyggeligt. Lad fantasien blomstre i sikre og sjove rammer.

Gør denne halloween til noget helt specielt! Snup en kreakasse, lad fantasien flyde, og vær med til at skabe en halloween fyldt med skønne, håndlavede kreationer. Lad spøgelsesfesten begynde!