Halloween opgaver til børn
Klip et spøgelse til halloween
Halloween klippe opgaver til børn
 

Halloween – klippeopgaver – print selv

kr. 29,00

Det er svært at lære at klippe. Så når børnene endelig mestrer denne finmotoriske færdighed, er det tid til at øve sig. Og øve sig. Igen og igen.

I oktober kan børnene øve sig med disse sjove klippeopgaver med halloween-tema. Her kan de f.eks. bygge deres egen edderkop og klippe vilde frisurer på Frankensteins monster. De kan også klippe brikker ud til et (u)hyggeligt vendespil eller lave deres eget græskar.

Opgaverne modtager du som en PDF-fil, du selv skal printe.

 

Filen består af 16 sider med forskellige klippeopgaver. Til nogle af opgaverne er det en god idé at have en limstift til rådighed.

Varenummer (SKU): ps-hal-klip Kategorier: , , ,
 

Beskrivelse

Print selv klippeopgaver med Halloween-tema

Det er svært at lære at klippe. Så når børnene endelig mestrer denne finmotoriske færdighed, er det tid til at øve sig. Og øve sig. Igen og igen.

I oktober kan børnene øve sig med disse sjove klippeopgaver med Halloween-tema. Her kan de f.eks. bygge deres egen edderkop og klippe vilde frisurer på Frankensteins monster. De kan også klippe brikker ud til et (u)hyggeligt vendespil eller lave deres eget græskar.

 

De fleste børn elsker at klippe, når de først har fået styr på saksen. Så lad dem endelig træne de finmotoriske færdigheder med Halloween klippeopgaverne.

 

Med mine Halloween Klippeopgaver er der ingen ventetid – I får adgang til opgaverne lige efter købet. Så lad os få saksene frem og skabe noget magisk sammen! Prisen er kun 29 kroner for denne skønne samling.

 

Skal du have mere Halloween? Find hele udvalget af Halloween-produkter lige her.