Om Farverige Dage

 

Kreativitet skal ikke føles besværligt. 

 

Som mor til 3 skønne unger er tiden knap. Der skal handles ind, laves mad, vaskes tøj (Jeg kan vitterligt ikke huske hvornår jeg sidst har set bunden på vasketøjskurven!), gøres rent, osv. osv. 

Og så skal vi hygge os. 

 

Problemet var bare at det faktisk ikke føltes specielt hyggelig at sætte an til en kreativ stund. For mit hoved var tomt. Og børnene puttede lim på stolen og klippede i dugen, fordi de også synes det var svært at komme i gang. 

 

Vi manglede et projekt. 

 

Jeg fandt ud af, at det er både lettere og sjovere at side sammen som familie, hvis aktiviteten er skabt på forhånd. Derfor sammensatte jeg forskellige kreative aktiviteter, som børnene og jeg kunne lave sammen. 

 

I løbet af 2021 fik jeg lyst til at dele mine aktiviteter med dig. Jeg ville give alle børn muligheden for at være kreative i hverdagen – uden det føles besværligt for forældrene. Og så var Farverige Dage født. 

Hos Farverige dage sammensætter jeg forskellige kreative kasser, så det bliver nemt for dig at være kreativ med dine børn.

Men er det så nemt med de kreakasser?

Ja! Det er det.

Her kan du høre hvad nogen af mine søde kunder mener: 

 

Jeg håber, du har mod på at skabe de hyggelige stunder i dit eget hjem med børnene i dit liv. Hos Farverige Dage får du i hvert fald genvejen til at skabe en nærværende stund – på en nem måde. 

Find din favorit blandt udvalget af kreakasser lige her. 

De bedste hilsner

Camilla 

Farverige Dage

 

Kvinde, ejeren af Farverige Dage, holder en stak kreakasser med krympeplast.