Bytte- og returret

Bytte og fortrydelsesret

Hos Farverige Dage har du 365 dages ret til at bytte og returnerer dine produkter. Perioden regnes fra den dag du modtager ordren.

Produktet skal være i original emballage og ubrugt.

Ønsker du at sende et produkt retur, skal du selv betale fragtomkostninger. Varen skal være i ubrugt stand og i original emballage. Vedlæg ordrenummeret i pakken.

OBS! Det er vigtigt at pakker bliver leveret med omdeling til adressen.

Jeg anbefaler altid, at du får en kvittering af din pakke, hvis den nu skulle blive væk på vejen. Det er nemlig dig, der har ansvaret for din returpakke indtil jeg har modtaget den.

Ombytninger og returneringer sendes til:

Farverige Dage

Liljevej 31, Vinderslev

8620 Kjellerup

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret til forbrugere i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Farverige Dage vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Farverige Dage
Liljevej 31, Vinderslev

8620 Kjellerup

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.