Kreakasse: Sjov med krympeplastik

kr. 249,00

I kreakassen med krympeplastik får du alt hvad I skal bruge til en hyggelige, kreativ stund med krympeplastik.

Krympeplastik er et materiale, der fascinerer alle – og så er det nemt at bruge. Læs mere om kreakassen og indholdet i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): kk-krympe Kategori:
 

Beskrivelse

Krympeplastik er et af de sjoveste materialer man kan have på lager i kreaskabet. Det er et materiale, der fascinerer både børn og voksne – så har du ikke før leget med krympeplast, så er det bare om at komme i gang.

På krympeplastikken kan I tegne med forskellige ting: tusser, farveblyanter, endda maling. Jeg kan bedst lide at tegne kanten på tegningerne op med en tus og lade børnene farvelægge med farveblyanter – det bliver så fint, også selvom de tegner udenfor stregerne. Når der er blevet tegnet på krympeplastikken, så skal den klippes ud og i ovnen. Og det er i ovnen magien sker. Når krympeplasten ligges i ovnen vil den først krølle sig helt sammen og herefter folde sig langsomt ud igen til en fin lille, hård figur. Krympeplasten krymper til under halv størrelse – og børnene elsker at stå med hovedet ind mod ovnlågen og se hvordan det krymper. Hele processen tager blot et par minutter.

 

Med kreakasser fra Farverige Dage kan du være sikker på, at du altid får alt hvad du skal bruge til en kreativ aktivitet med børnene. Og kreakassen med krympeplastik er ingen undtagelse! Her får du alt hvad I skal bruge til at lave både magneter, nøgleringe og smykker med krympeplastik. Du behøver altså ikke handle ind i diverse butikker og prøve at gætte dig til om du nu har det hele. Bare bestil kreakassen hjem og hiv den frem, når I er klar til at lege med krympeplast.

 

Kreakassen med krympeplastik indeholder:

• 10 ark krympeplast i størrelsen 15x20cm

• Vejledning, så du ved præcis hvordan du skal bruge krympeplast

• 19 fine motiver, som I kan bruge (I kan selvfølgelig også tegne jeres egne)

• Nøgleringe

• Magnetbånd

• 4 forskellige farver snor til armbånd og halskæder

• Farveblyanter

• Sort tus

 

Hos Farverige Dage finder du flere forskellige kreakasser til børn – se hele udvalget lige her.