Legeunderlag med isvaffel. Iskugler lavet af økologisk modellervoks.
Print selv Legeunderlag til modellervoks med grill.
Legeunderlag til modellervoks med mad tema. Pizzafyld lavet af grøn og gul modellervoks.
Syv forskellige legeunderlag til modellervoks med madtema.
Barn leger med legeunderlag med blender på og rød modellervoks
Udprint af tallerken og gul modellervoks.
Legeunderlag til udprint med hotdogs. Ketchup, syltede agurker og andet tilbehør er lavet af modellervoks i flotte farver.
 

Print selv: Legeunderlag med mad

kr. 29,00

Her får du en bunke super sjove legeunderlag til modellervoksen. De her er alle med mad-tema.

Legeunderlagene skal du selv printe ud og enten laminere eller placere i en plastiklomme.

Læs mere nedenfor.

Varenummer (SKU): pdf-mad Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Legeunderlagene her er en ny, sjov måde at bruge modellervoks på.

Samlingen af legeunderlag du får her er alle relateret til mad; for er der noget, der er sjovt at lave med modellervoks, så er det MAD.

Her kan barnet fx grille pølser, brød, bøffer og squash. Tallerkenen har plads til lidt af hvert, fx en salat og frikadeller. Eller hvad med en omgang spaghetti?

Hvad skal der på pizzaen? Og hvordan vil I lave smoothie i blenderen?

Her er til timevis af sjov leg med modellervoks og mad – og legeunderlagene kan bruges igen og igen. Til børn i alle aldre.

At lege med modellervoks er en skøn, kreativ leg, som de fleste børn holder rigtig meget af. Her kan alle være med; det kræver ingen særlige evner eller forudsætninger, så man kan bare gå i gang. Tit kan legens mange muligheder, paradoksalt nok, virke bremsende så børnene slet ikke får gået i gang. Her er legeunderlagene til modellervoks helt geniale til at give barnets fantasi en lille hjælpende hånd. Her er der et konkret billede at forholde sig til og barnet kan så skabe noget ud fra billedet. De er selvfølgelig også gode, hvis I bare har brug for en ny sjov leg!

Versionen her er en digital udgave, så du skal selv printe legeunderlagene ud. Det er heldigvis nemt. Print dem blot ud, klip dem over og placer dem i en plastiklomme.

Hvis du mangler modellervoks, så kan du se det skønne udvalg af den lækre, bløde modellervoks fra Farverige dage lige her.