Underholdning til bilturen – print selv opgavehæfte

kr. 29,00

Leder du efter underholdning til bilturen?

Print dette 16-siders opgavehæfte allerede i dag – så er der til massere af underholdning til børnene.

Læs mere i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-bilopgaver Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Underholdning på bilturen – et opgavehæfte

Når jeg kører med mine børn, har jeg ofte brug for lidt underholdning til bilturen. Særligt når turene bliver lidt længere. Så sidder de deromme på bagsædet og keder sig. Småskændes. Er sultne. Keder sig lidt igen.

Så er det rart at have noget underholdende jeg lige kan sende om til dem.

Derfor har jeg sammensat et opgavehæfte fyldt med forskellige opgaver, der handler om biler og trafik. Her finder du bl.a. to forskellige ark med bilbingo, hvor børnene kan sidde og kigge ud af vinduet og holde øje med tingene på deres bingoplade. Der skal også tælle biler – både typer og farver. Opgavehæftet til bilturen indeholder også labyrinter, tegneopgaver, match-opgaver, find 5 fejl og meget mere.

Opgavehæftet er på 16 sider og her er til lang tids underholdning på bilturen. Vælg selv om børnene skal have alle arkene allerede når I kører afsted hjemmefra, eller om du hellere vil give dem et enkelt ark engang imellem, når I lige har brug for lidt ekstra underholdning.

 

Opgavehæftet er print-selv opgaver, som du kan printe i alle de eksemplarer, du skal bruge.
Du får adgang til PDF-filen, der skal printes umiddelbart efter køb. Så hvis I skal ud på en biltur allerede i dag, så kan du sagtens nå at modtage opgaverne.

 

Skal du bruge flere opgaver? Så se hele udvalget af opgaver til børn lige her.