Opgaver for børn med påsketema. Tælleopgaver og labyrinter
Påskeopgaver for børn. Find påskeæg i haven og søg efter bogstaver.
Påske opgaver for børn. Sudoku og farvelægning
 

Påske – Opgaverhæfte til børn

kr. 29,00kr. 49,00

Leder du efter en måde at gøre dine børns påskeferie både sjov og lærerig? Så prøv med dette opgavehæfte. Opgaverne i hæftet er alle lavet omkring temaet påske.

I hæftet får du 20 forskellige opgaver, du enten selv kan printe ud eller få tilsendt som et fint printet hæfte.

Læs mere om påskehæftet i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-paaske Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

Påske er en hyggelig tid, hvor vi ofte mødes med familien og hygger. Måske danner påsken også rammen for de første lækre forårsdage med solskin og havehygge.

Det kan være rart at have en skærmfri aktivitet i baghånden til familiens børn i påskeferien. Med mit hæfte med påskeopgaver, kan du give dine børn muligheden for at koble af og nyde en stund fyldt med sjove og lærerige aktiviteter.

Brug f.eks. hæftet hjemme, mens du selv sidder ved siden af med en kop kaffen og er hjælper hvis behovet opstår. Hæftet kan også bruges til at skabe en sjov fællesaktivitet for børnene til påskefrokosten – måske de har lyst til at blive siddende lidt længere ved bordet.

Påske – et tema

Opgavehæftet med påsketema er både sjovt og lærerigt. Temaet, påske, gør opgaverne endnu mere relevante og interessante for børnene. Børn elsker at lære, når læringen er baseret på en form for historie – gerne noget der fanger deres interesser. Og mange børn er selvfølgelig interesseret i påske lige netop omkring denne højtid. Talopgaverne, bliver pludselig mere interessant, når det er påskeæg, der skal tælles. Ligesom labyrinten er endnu sjovere at løse, når man skal hjælpe det lille påskelam ud på marken.

Om opgaverne

Opgaverne er målrettet børn i alderen 3-6 år. Alle opgaver har det tilfælles, at de indeholder elementer fra påske. Find og tæl fx. påskeæg i “haven”, hjælp haren med at finde sin gulerod, farvelæg påske motiver, lav regneopgaver og løs en billed-sudoku. Det er blot nogle af eksemplerne på det du kan lave i hæftet.

Hæftet indeholder 20 forskellige opgaver.

 

Du vælger selv om du vil købe hæftet som en print-selv fil eller om du vil have et printet hæfte tilsendt.

Det printede hæfte er trykt på tykt genbrugspapir og er i A5-størrelse.

 

Så hvad venter du på? Køb mit hæfte med påskeopgaver i dag og giv dine børn en stund i påsken, der er fyldt med hyggelige og lærerige aktiviteter.

 

Skal du have flere opgaver? Se hele udvalget af print-selv opgaver lige her.

Yderligere information

Ønsker du en print-selv fil eller et printet hæfte?

Print selv, Printet hæfte

Du kunne også være interesseret i...

  • Påskeleg med modellervoks – print selv

    kr. 10,00 Tilføj til kurv
  • Påskeæg – mønstergenkendelse – print selv

    kr. 10,00 Tilføj til kurv