Eksempel på en nem labyrint til børn fra hæftet med print selv labyrinter i niveau 1.
Hjælp cirkusartisten hen til cirkus ved at gå gennem labyrinten.
 

Labyrinter: Niveau 1 – Nemme labyrinter – print selv

kr. 29,00

Labyrinterne i niveau 1 er nemme labyrinter. De er målrette børn i aldersgruppen 2-4 år.

Her vil børnene opleve at få succesoplevelser med labyrintløsningen og på den måde få mod på flere og sværere labyrinter.

Hæftet indeholder 20 labyrinter. Du modtager en PDF umiddelbart efter købet, som du kan printe så mange gange du ønsker.

Varenummer (SKU): PS-LA-01 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Print selv hæfte: Nemme labyrinter

Niveau 1 er de helt nemme labyrinter. De er et rigtig godt sted af starte hvis, barnet aldrig har stiftet bekendskab med en labyrint før. Her kan barnet lære hvad en labyrint er, hvordan den løses og samtidig få en masse gode succesoplevelser.

Labyrinter er både sjove og lærerige. Vidste du f.eks. godt, at labyrinter er med til at styrke barnets finmotorik, herunder hånd-øje-koordinationen? Labyrinterne er også med til at styrke barnets koncentration.

Og så er det jo bare en virkelig sjov udfordring med sådan en labyrint. En udfordring man kan løse alene eller sammen med andre – alt efter sværhedsgraden.

Alle labyrinterne fra Farverige Dage indeholder en lille “historie”, der hjælper med at holde motivationen hos barnet. I Niveau 1 – de nemme labyrinter – skal du fx. hjælpe “bien hen til bikuben” og “barnet hen til rutsjebanen”. På den måde er der et mål og et fokus med labyrinterne.

 

Hvis du har et barn, der sagtens kan løse de sværere labyrinter, men måske kan have brug for en form for succesoplevelse, så kan du med fordel mixe labyrinterne fra niveau 1 med nogle af de andre. På den måde vil dit barn løbende komme imod en labyrint, som barnet kan løse nemt og uden det mindste besvær. Måske vil dit barn endda grine over, hvor let den er. Det kan motiverer dit barn til at fortsætte med at løse endnu sværere labyrinter.

 

De nemme labyrinter i niveau 1 er henvendt til aldersgruppen 2-4 år.

 

Hæftet indeholder 20 forskellige, nemme labyrinter.

Umiddelbart efter købet modtager du en PDF, som du kan printe så mange gange du ønsker. Der er to filer med de samme labyrinter. Den ene indeholder én labyrint pr ark, mens den anden indeholder to labyrinter pr. ark.

 

Du kan finde hele udvalget af labyrinter fra Farverige Dage lige her.