Eksempel på en nem labyrint til børn fra hæftet med print selv labyrinter i niveau 1.
Hjælp cirkusartisten hen til cirkus ved at gå gennem labyrinten.
Meget nemme labyrinter til børn
Meget nemme labyrinter til absolutte nybegyndere
 

Labyrinter: Niveau 1 – Nemme labyrinter

kr. 29,00kr. 49,00

Labyrinterne i niveau 1 er nemme labyrinter. De er målrette børn i aldersgruppen 2-4 år.

Her vil børnene opleve at få succesoplevelser med labyrintløsningen og på den måde få mod på flere og sværere labyrinter.

Hæftet indeholder 20 labyrinter. Du vælger selv om du ønsker et fysisk opgavehæfte tilsendt eller en print-selv udgave, du selv kan printe.

Varenummer (SKU): PS-LA-01 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Opgavehæfte: Nemme labyrinter

Niveau 1 er de helt nemme labyrinter. De er et rigtig godt sted af starte hvis, barnet aldrig har stiftet bekendskab med en labyrint før. Her kan barnet lære hvad en labyrint er, hvordan den løses og samtidig få en masse gode succesoplevelser.

Labyrinter er både sjove og lærerige. Vidste du f.eks. godt, at labyrinter er med til at styrke barnets finmotorik, herunder hånd-øje-koordinationen? Labyrinterne er også med til at styrke barnets koncentration.

Og så er det jo bare en virkelig sjov udfordring med sådan en labyrint. En udfordring man kan løse alene eller sammen med andre – alt efter sværhedsgraden.

Alle labyrinterne fra Farverige Dage indeholder en lille “historie”, der hjælper med at holde motivationen hos barnet. I Niveau 1 – de nemme labyrinter – skal du fx. hjælpe “bien hen til bikuben” og “barnet hen til rutsjebanen”. På den måde er der et mål og et fokus med labyrinterne.

 

Hvis du har et barn, der sagtens kan løse de sværere labyrinter, men måske kan have brug for en form for succesoplevelse, så kan du med fordel mixe labyrinterne fra niveau 1 med nogle af de andre. På den måde vil dit barn løbende komme imod en labyrint, som barnet kan løse nemt og uden det mindste besvær. Måske vil dit barn endda grine over, hvor let den er. Det kan motiverer dit barn til at fortsætte med at løse endnu sværere labyrinter.

 

De nemme labyrinter i niveau 1 er henvendt til aldersgruppen 2-4 år.

 

Hæftet indeholder 20 labyrinter. Du vælger selv om du ønsker et fysisk opgavehæfte tilsendt eller en print-selv udgave, du selv kan printe.

 

Du kan finde hele udvalget af labyrinter fra Farverige Dage lige her.

Yderligere information

Ønsker du en print selv fil eller et printet hæfte tilsendt?

Print selv, Printet hæfte

Du kunne også være interesseret i...

  • Labyrinter: Niveau 3

    kr. 29,00kr. 49,00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Labyrinter: niveau 2

    kr. 29,00kr. 49,00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page