Kreakasse til børn - klippekassen - hvor børn kan lære at klippe med saks.
Klippeopgaver til børn pakket ind i grønt silkepapir. Ligger i en papkasse.
Indholdet i klippekassen, hvor børnene lærer at klippe med saks: 15 forskellige opgaver til børn, børnesaks og limstift.
15 forskellige klippe opgaver til børn med børnesaks og limstift
Barn klipper i en af opgaverne fra kreakassen "Klippe med saks"
Barn klipper med saks i en opgave til børn fra klippekassen.
Barn klipper med saks i en opgave til børn fra klippekassen, der er fyldt med skønne klippeopgaver.
 

Kreakasse: Klippe med saks

kr. 149,00

Klippekassen indeholder 15 forskellige sjove og lærerige klippeopgaver til børn. Her er både opgaver til børn, der er begyndere med saksen, samt opgaver til mere erfarne klippere.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): Kk-klippe Kategorier: ,
 

Beskrivelse

At lære at klippe med saks er en finmotorisk øvelse af de helt store. Det er svært for børnene at lære, hvordan man holder saksen rigtigt – de vil tit gerne dreje hånden og så er det næsten umuligt at klippe. Den anden hånd skal styre papiret. Der er altså nok at få styr på for finmotorikken.

Men når børnene så kan klippe med saks, er de fleste børn meget glade for saksen.

Klippekassen indeholder 15 forskellige klippeopgaver til børn. Der er begyndervenlige opgaver til børn, der først lige er begyndt at lære at klippe. Og så er der opgaver til børn, der har mere træning med saksen.

Det kan altså være en fordel at udvælge et par opgaver og give dem til barnet – ellers bliver det hurtigt for overvældende.

Når børnene skal lære at klippe med saks, kan det være en fordel at holde små pauser og fokusere på noget andet. På den måde får børnene hurtigt flere succesoplevelser end forfejlede forsøg – og det giver dem blod på tanden til at fortsætte. Derfor indeholder mange af klippeopgaverne også noget andet end klipning; fx finder du i kassen en opgave, hvor nogle fisk skal klippes ud og sættes fast på et akvarium. Her kan børnene skiftes mellem den svære finmotoriske øvelse med saksen og den nemme, velkendte limstift.

I kassen finder du ikke kun 15 sjove og lærerige klippeopgaver, men også en børnesaks, der er perfekt til små hænder, samt en limstift til at sætte barnets kreationer sammen. Derudover får du også gode råd med, så barnet kan lære at klippe med saks på den bedst mulige måde.

 

Det er individuelt hvornår børn mestrer den finmotoriske øvelse, det er at klippe med saks. Men generelt vil børn i alderen 3-7 år kunne få noget ud af kassen indhold.

 

Klippekassen indeholder:

  • 15 forskellige klippeopgaver med varierende sværhedsgrader.
  • En børnesaks.
  • En limstift.
  • Gode råd til at lære at klippe.

 

Find flere kreakasser til børn lige her

Du kunne også være interesseret i...

  • Kreakasse: Sjov med krympeplastik

    kr. 249,00 Tilføj til kurv