Barn klipper med saks i en opgave til børn fra klippekassen.
Barn klipper i klippeopgave med dyr
En oversigt over klippeopgaverne i hæftet med klippeopgaver til børn. Opgaverne er print selv opgaver.
 

Print selv klippeopgaver til børn

kr. 29,00

Klipperopgaver til børn er en god måde at forbedre klippeevnerne, når først børnene har lært de grundlæggende teknikker.

Her får du en PDF-fil med 11 opgaver du selv kan printe ud.

Klipperopgaverne henvender sig til børn i alderen 4-7 år.

Varenummer (SKU): PS-klippe Kategori:
 

Beskrivelse

Her får du hele 11 forskellige klippeopgaver til børn, som du selv kan printe ud. Opgaverne leveres i PDF-format, som du kan printe igen og igen.

Klippeopgaver er gode, når børnene har lært den svære klippeteknik og har brug for at øve sig lidt mere. Nogle af opgaverne er simple og kræver blot en børnesaks. Mens andre opgaver ligger op til en snak om forskellige størrelser eller frugter og grøntsager. Andre igen, kræver også at I har en limstift; fx. når der skal sættes prikker på mariehønen eller den udklippede larve skal samles.

Sættet henvender sig til børn i alderssgruppen 4-7 år.

Klippeopgaverne er til privat brug – ønsker du at indkøbe opgaverne til skole eller institution, så skriv venligst til mig på kontakt@farverigedag.dk

Klippekassen

Vil du hellere have opgaverne printet til dig og samlet i en flot æske med tilhørende børnesaks og limstift – Så er klippekassen sikkert noget for dig. Klippekassen indeholder mange af de samme klippeopgaver samt lidt ekstra. Den er en super gaveidé til børn, der er ved at lære at klippe – eller snart skal til det. Du finder klippekassen lige her.