Find ordene-opgave til nybegyndere. Med billeder af alle ord.
Find ord på 2-3 bogstaver. Sjov opgave til begynder-læseren
 

Find ord-opgaver til nybegynderen – print selv

kr. 29,00

Find ord-opgaver til nybegynderen. Alle ord i opgaverne er afbilledet og på 2-3 bogstaver. Det gør det nemt for den nye læser at være med til at løse opgaverne.

Umiddelbart efter køb, får du adgang til at downloade opgaverne og printe i det antal du skal bruge.

Læs mere i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-findord Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Find ord-opgaver til nybegynderen

De sjove find ord-opgaver i hæftet her er lavet til børn, der er ved at lære at læse. Opgaverne indeholder udelukkende ord på 2-3 bogstaver. Alle ord er ledsagdiget af et billede, så der også er noget visuelt for børnene at forholde sig til. Det gør det lettere og dermed mere motiverende for barnet at løse opgaverne.

I opgaverne skal børnene finde de 8 forskellige ord, der er afbilledet. Streg ordene over efterhånden som de findes. Ordene kan findes både vertikalt og horisontalt. Alle ord skal findes og læses oppefra og ned eller fra venstre mod højre. I begynderopgaverne her er der altså ingen ord, der står diagonalt eller skal læses bagfra.

Find ord-opgaver kan synes svære og uoverskuelige ved første øjekast, hvor der endnu ikke er fundet nogle ord. Hjælp gerne dit barn i gang, så opgaven bliver nemmere at gå til. Streg f.eks. de første par ord over eller hjælp barnet med at finde begyndelsesbogstavet.

Når børn er ved at lære at læse, er det vigtigt, at de præsenteres for læsningen på flere forskellige måder. Det vil motivere dem til at fortsætte med læsningen. Find ord-opgaver kan med fordel indgå i læseopgaverne.

Har dit barn aldrig prøvet denne type opgaver før, så sørg for at sidde med barnet første gang og hav god tid til at hjælpe. Så vil barnet hurtigt fange fidusen og blive dygtig til at lede efter ordene. Efterhånden kan I øge sværhedsgraden.

 

Print selv opgaver

Opgavehæftet består af 10 forskellige find ord-opgaver. Umiddelbart efter køb, får du adgang til at downloade en PDF-fil, som du kan printe i de eksemplarer, du skal bruge.

Opgaverne er lavet til børn i alderen 5-8 år.

 

Kunne du tænke dig flere opgaver til børn? Så find hele udvalget lige her