Legeunderlag med naturtema samt fire dåser modellervoks i farverne gul, rød og grøn.
Legeunderlag, der f.eks. kan bruges til modellervoks. Fire forskellige underlag med naturtema.
 

Opgavekort: natur

kr. 49,00

Fire skønne opgavekort med naturtema. Lav f.eks. fisk og havplanter i havet af modellervoks. Tegn stjernebilleder på nattehimlen med whiteboardtuscher. Find blomster, sten, blade og kviste i naturen og lav blomsterbilleder på de grønne stilke.

 

Beskrivelse

Opgavekort med naturtema

Skønne open-ended opgavekort med naturtema. Open-ended legetøj er legetøj, der kan bruges på mange forskellige måder. Kortene her har fået en særlig lakering, så de kan bruges med både modellervoks og whiteboardtuscher uden at gå i stykker. De kan også tages med udenfor og bruges med blomster, sten, kviste og hvad I nu ellers kan finde.

Kortene kan f.eks. bruges på følgende måder:

Brug det tomme træ til en snak om årstiderne. Lav grønne, brune, gule blade i modellervoks eller tegn på kortet med whiteboardtuscher.

Nattehimlen kan bruges til at lave og lære om stjernebilleder – eller måske I kan lave en sej rumraket af modellervoks?

De grønne stilke kan blive til fine blomster lavet af modellervoks, tegnet med whiteboard tuscher eller måske I kan finde rigtige blomster i haven?

På opgavekortet med havet, kan der laves fisk, havplanter, små både. Brug modellervoks, whiteboard tuscher eller brug små sten, blade og andre ting fra naturen.

Mangler du flere opgavekort, så kan du finde hele udvalget lige her.

 

Yderligere information

Vælg produkt

opgavekort, opgavekort + 3x modellervoks