Legeunderlag med naturtema samt fire dåser modellervoks i farverne gul, rød og grøn.
Legeunderlag, der f.eks. kan bruges til modellervoks. Fire forskellige underlag med naturtema.
Udsalg
 

Opgavekort: natur

kr. 39,00kr. 149,00

Fire skønne opgavekort med naturtema. Lav f.eks. fisk og havplanter i havet af modellervoks. Tegn stjernebilleder på nattehimlen med whiteboardtuscher. Find blomster, sten, blade og kviste i naturen og lav blomsterbilleder på de grønne stilke.

Du kan vælge at købe opgavekortene alene eller købe dem i en samlet pakke sammen med 3 dåser modellervoks i farverne rød, gul og grøn.

Varenummer (SKU): OK-natur Kategorier: , , ,
 

Beskrivelse

Opgavekort med naturtema

Skønne open-ended opgavekort med naturtema. Open-ended legetøj er legetøj, der kan bruges på mange forskellige måder. Kortene her har fået en særlig lakering, så de kan bruges med både modellervoks og whiteboardtuscher uden at gå i stykker. De kan også tages med udenfor og bruges med blomster, sten, kviste og hvad I nu ellers kan finde.

Kortene kan f.eks. bruges på følgende måder:

Brug det tomme træ til en snak om årstiderne. Lav grønne, brune, gule blade i modellervoks eller tegn på kortet med whiteboardtuscher.

Nattehimlen kan bruges til at lave og lære om stjernebilleder – eller måske I kan lave en sej rumraket af modellervoks?

De grønne stilke kan blive til fine blomster lavet af modellervoks, tegnet med whiteboard tuscher eller måske I kan finde rigtige blomster i haven?

På opgavekortet med havet, kan der laves fisk, havplanter, små både. Brug modellervoks, whiteboard tuscher eller brug små sten, blade og andre ting fra naturen.

 

De 4 opgavekort kan købes alene eller i et sæt sammen med 3 dåser modellervoks i farverne rød, gul og grøn.

 

Mangler du flere opgavekort, så kan du finde hele udvalget lige her.

 

Yderligere information

Vælg produkt

opgavekort, opgavekort + 3x modellervoks