Lær bogstavernes lyde med bogstavskort
Bogstavet Dd med klemmer på de billeder, der begynder med D: donut og dør.
Lær at lytte efter begyndelsesbogstavet i et ord ved hjælp af opgavekort med bogstaver.
Lær bogstavernes lyde med opgaver om bogstaver.
 

Lær bogstavernes lyde med bogstavskort – Print selv

kr. 19,00

Lær dit barn om bogstavernes lyde med bogstavkort. Her fokuserer vi på at lære børnene at lytte efter begyndelsesbogstavet.

Print selv kortene og kom i gang allerede i dag.

Læs mere om bogstavskortene i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-Bogstaverneslyde Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Lær bogstavernes lyde

Når dit barn skal lærer bogstavernes lyde, kan man øve dem på mange forskellige måder. Bogstavskortene her kan være en god hjælp til træning af bogstavernes lyde. Kortene fokusere på det første trin – at lærer at genkende begyndelsesbogstavet i et ord.
Alle kortene indeholder fire tegninger, hvoraf 2-3 af dem starter med bogstavet, der er på kortet. Barnet skal nu lytte sig frem til hvilke ord, der starter med hvilket bogstav. Sæt klemmer på de rigtige svar eller brug en tusch. Klemmer er gode, fordi I på den måde kan bruge kortene igen og igen – og så er det bare motiverende for barnet, at lærer på en ny måde.

 

Sådan kan du bruge bogstavskort

Tag ét bogstav af gangen – start med de bogstaver dit barn kender bedst. Det kan f.eks. være bogstaverne i dit barns navn. Nogle bogstaverne er også lettere at høre end andre – start med de lette, så I får en masse succesoplevelser.
Bestemmer du dig for, at I skal starte med bogstavet “E”, så finder du kortet med E. Sig ordene på kortet højt for dit barn eller lad barnet sige ordene.
Sig dem først almindeligt “ko”, “enhjørning”. Sig dem igen, men med overdrevet fokus på begyndelsesbogstavet “kkkkko”, “eeeeeeenhjørning”.
På den måde hjælper du dit barn til at øve en teknik, der kan lærer barnet selv at lytte efter bogstavernes lyde.

 

Tag også gerne læringen videre, når I er færdige med kortene. “Hov, der er en edderkop” Hvad tror du egentlig eeeedderkop starter med?”.

 

Print selv bogstavskort

Umiddelbart efter dit køb får du adgang til at downloade en fil med kortene, som du selv kan printe og klippe ud. Du kan altså printe kortene ud, så mange gange du ønsker.

Der er to filer, at vælge imellem; én med små kort og én med store kort – vælg den størrelse, der passer dig bedst.

Print dem ud allerede i dag og lær bogstavernes lyde med dit barn.

 

Du kan finde flere opgaver til børn lige her.