viser indholdet i en kreakasse med påske krea med børn. forskellige udklip f.eks. påskeharer, påskekylling og små fugle. Massere af påske skabeloner
Påske krea med børn. Sjove kreative idéer til påsken med påske skabeloner og påske krea.
Påske krea med børn med kreakassen. Lav dit eget påskepynt.
Påske kreakasse til børn
Påske krea med børn. Lav dit eget påskepynt
Påske krea med børn
Påske kreakasse til børn
 

Kreakassen: Påske krea med børn

kr. 299,00

Påske-kreakassen er alt hvad du behøver

Med påske-kreakassen i hånden, kan du nemt skabe en super hyggelig stund sammen med hele familien. I kan nemt være flere samlet om den skønne, farverige påskekasse, der ligger op til massere af påske-kreationer. Her finder du bl.a. farverige fjer, glimmer-pomponer i smukke pastelfarver, massere af karton, garn, rulleøjne og limstift. Kort sagt; alt hvad du behøver for at lave hyggeligt hjemmelavet påskepynt.
Kassen kan du nemt tage med på påskeferie eller bruge hjemme til at samle hele familien om påskekrea.

Med det flotte inspirationshæfte i hånden løber du heller ikke lige tør for idéer. Hæftet er fyldt med inspiration og skabeloner til massere af påskekreationer, hvor både store og små kan være med.

 

Læs mere i beskrivelsen nedenfor.

Kun 3 tilbage på lager

 

Beskrivelse

Kreakassen “Påske krea med børn” er alt hvad du behøver

Med påske-kreakassen i hånden, kan du nemt skabe en super hyggelig stund sammen med hele familien. I kan nemt være flere samlet om den skønne, farverige påskekasse, der ligger op til massere af påske krea med børn. Her finder du bl.a. farverige fjer, glimmer-pomponer i smukke pastelfarver, massere af karton, garn, rulleøjne og limstift. Kort sagt; alt hvad du behøver for at få en kreativ påske med hyggeligt hjemmelavet påskepynt.

Kassen kan du nemt tage med på påskeferie eller bruge hjemme til at samle hele familien om påske krea.

Med det flotte inspirationshæfte i hånden løber du heller ikke lige tør for idéer. Hæftet er fyldt med inspiration og påske skabeloner til massere af påske krea, hvor både store og små kan være med.

Mindre stress – mere familiehygge

Det er essensen af min påske-kreakasse. Lad mig fortælle dig, hvorfor denne kasse er den perfekte løsning for dig og dine børn(eller børnebørn), så du nemt kan skabe en kreativ påske fyldt med påske krea:

 1. Tidsbesparelse: Jeg ved, at tiden er en knap ressource for travle forældre (Jeg har selv 3 små børn). Med min påske-kreakasse behøver du ikke bruge timer på at finde påskeaktiviteter. Alt, hvad I skal bruge, er inkluderet i kassen.
 2. Inspirationsmangel? Ikke længere!: Mit store inspirationshæfte er fyldt med kreative idéer til påskeprojekter. Uanset om I er nybegyndere eller erfarne krea-entusiaster, vil I finde masser af sjove og spændende aktiviteter.
 3. Materialer på ét sted: Slip for at lede efter farverige krea-materialer. Alt er samlet i kassen – fra karton og limstift til fjer og pomponer. Det er nemt og bekvemt!
 4. Forberedelse til ferie: Planlægger I en Påskeferie? Tag min påske-kreakasse med! Børnene kan hygge sig med kreative påskeprojekter, uanset hvor I befinder jer.
 5. Kvalitetstid med børnene: Saml familien omkring bordet og lad kreativiteten blomstre. Lav farvestrålende påskeæg, skønne påskeharer og søde høns.
 6. Stressreduktion: Ved at have alt klar i kassen undgår du stress og jag. Du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – hyggelige stunder med dine børn fyldt med påske krea.

“Påske krea med børn”-kassen indeholder:

 • Karton i størrelsen A4 i smukke forårsfarver, 20 assorterede ark
 • Gul bomuldsgarn, 50g
 • Rulleøjne, ca. 20 stk
 • Pomponer i pastelfarver med glimmer
 • Farverige fjer
 • Limstift
 • Papir til overførsel af skabeloner
 • Blyant
 • Sort tusch
 • Inspirationshæfte på 20 sider fyldt med massere af idéer og påske skabeloner, du kan bruge.

Så bestil din påskekasse allerede i dag – så er du sikker på at have en skøn, kreativ stund klar til dig selv og børnene.

Du kan se alle påske-produkterne fra Farverige Dage lige her.