Leg med modellervoks formet som forskellige fødevarer, der passer til legeunderlagene.
Legeunderlag med hotdogs og tre dåser økologisk modellervoks i rød, gul og grøn.
Legeunderlag med tallerken og bestik. Spagetti lavet af gul modellervoks ligger på tallerkenen.
Legeunderlag med grill. Pølser og bøf af rød modellervoks samt brød af gul modellervoks ligger på grillen.
Legeunderlag med pizza. Pizzafyldet er lavet af gul og grøn modellervoks.
Print af isvaffel, iskuglerne er lavet af modellervoks.
Legeunderlag til modellervoks samt tre dåser modellervoks i farverne rød, gul og grøn.
Udsalg
 

Modellervoks sæt: legeunderlag og 3 dåser modellervoks

kr. 149,00

I modellervoks sættet her får du en samlet pakke med nogle populære produkter fra Farverige Dage til en særlig god tilbudspris.

Her får du sjove legeunderlag og 3 dåser modellervoks. Læs mere nedenfor.

Varenummer (SKU): mo-sæt-01 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

I det fine modellervoks sæt får du en samlet pakke med nogle produkter, der bliver et sikkert hit hos børn, der elsker modellervoks og kreativ, fantasifuld leg.

Modellervoks er et fantastisk redskab til udviklende og fantasifuld leg. Her kan børn i alle aldre være med. De mindste vil trille, trykke, rulle og måske endda smage på modellervoksen. Modellervoksen fra Farverige Dage er lavet af fødevarergodkendte ingredienser, så der sker ikke noget ved, at børnene tager en smagsprøve. Modellervoksen smager ganske forfærdeligt, så det bliver næppe til mere end en enkelt smagsprøve.

De større børn vil elske at forme diverse figurer af modellervoksen. Nogengange har børnene dog brug for en lille hjælpende hånd til at få gang i fantasien – og det er her legeunderlagene kommer ind i billedet. De giver nemlig børnene en lille idé til hvad de skal lave. Fx en grill, en tom tallerken eller en blender – så ruller fantasien tit af sig selv og børnene får kreeret alverdens skønne madvarer.

Legeunderlagene i modellervoks sættet har fået en særlig lakering, så de ikke går i stykker af legen med modellervoks. Lakeringen gør også at underlagene kan bruges som tegneunderlag til whiteboard tusser, der kan viskes ud igen.

Et modellervoks sæt indeholder:

• 7 legeunderlag i størrelsen A5.

• 3 dåser modellervoks á 150g i farverne: Rød, gul og grøn

 

Det lille modellervoks sæt fylder ikke meget i tasken, så det kan sagtens medbringes på ferier og weekendture, som en skøn, stille og mindful leg, der kan hjælpe børnene med at komme ned i gear efter en dag med fart på.

 

Har du allerede modellervoks? Så kan du købe legeunderlagene for sig selv. Find dem lige her.