Gul modellervoks uden kemi

DKK 49,00

Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Den lækre Farverige Dage modellervoks i en skøn solskinsgul farve, der kun er til at blive i godt humør af.

Modellervoksen fra Farverige Dage er produceret i Danmark af velvalgte, fødevarergodkendte ingredienser, så dit barn trygt kan lege med. Hos Farverige Dage får du modellervoks helt uden skidt kemi.

Modellervoks er er særligt unikt stykke legetøj, som rigtig mange børn elsker at lege med. Det kræver ingen særlige evner, alle kan være med på deres eget niveau. De mindste børn prikker til det, skiller det ad, maser det – de størrere børn former alverdens figurer og finder på fantasifulde lege.

Giv et barn en klump modellervoks i hånden og se hvordan fantasien tager over. De vil straks gå i gang med at skabe. Det er svært at lade være, når man sidder med den bløde klump i hånden – og børnene vil også nyde det, hvis du har lyst til at deltage i legen.

Den kemi-frie modellervoks (og aluminiumsdåsen, den er pakket i) har gennemgået en række laboratorietest, for at sikre, at modellervoksen lever op til de krav, der stilles til produktionen af legetøj i EU. Modellervoksen har derfor opnået den påkrævede CE-mærkning, der kvalitetsstempler produktet.

Modellervoksen er vegansk og har en holdbarhed på cirka 12 måneder.

Én dåse modellervoks indeholder 150g.

Se hele udvalget af den skønne modellervoks og vælg jeres yndlingsfarver lige her

Yderligere information

size

150g, 300g