Økologisk modellervoks i smuk gul farve.
Gul modellervoks af fødevarergodkendte ingredienser pakket i bæredygtig emballage
 

Gul modellervoks uden kemi

kr. 49,00

En smuk solskinsgul modellervoks til kreativ leg. Her kan selv de mindste børn være med, da modellervoksen er produceret af fødevarergodkendte ingredienser – der sker altså ikke noget ved, at de tager en lille smagsprøve.

Varenummer (SKU): mo-gul Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Den lækre Farverige Dage modellervoks i en skøn solskinsgul farve, der kun er til at blive i godt humør af.

Den gule modellervoks fra Farverige Dage er produceret i Danmark af velvalgte, fødevarergodkendte ingredienser, så dit barn trygt kan lege med. Hos Farverige Dage får du modellervoks helt uden skidt kemi. Modellervoksen er et så rent produkt, at dit barn faktisk kan smage på det. Den smager dog ikke særlig godt, så det er næppe noget, der vil ske særlig mange gange.

Modellervoks er er særligt unikt stykke legetøj, som rigtig mange børn elsker at lege med. Det kræver ingen særlige evner, alle kan være med på deres eget niveau. De mindste børn prikker til det, skiller det ad, maser det – de større børn former alverdens figurer og finder på fantasifulde lege.

Giv et barn en klump modellervoks i hånden og se hvordan fantasien tager over. De vil straks gå i gang med at skabe. Det er svært at lade være, når man sidder med den bløde klump i hånden – og børnene vil også nyde det, hvis du har lyst til at deltage i legen.

Den kemi-frie modellervoks (og aluminiumsdåsen, den er pakket i) har gennemgået en række laboratorietest, for at sikre, at modellervoksen lever op til de krav, der stilles til produktionen af legetøj i EU. Modellervoksen har derfor opnået den påkrævede CE-mærkning, der kvalitetsstempler produktet. CE-mærkningen hjælper dig, som forbruger, med at sikre, at et produkt er sikkert og lever op til de krav, der er på området. Kig derfor efter CE-mærkningen, når du køber legetøj.

Modellervoksen er vegansk og har en holdbarhed på cirka 12 måneder.

Én dåse gul modellervoks indeholder 150g.

Anbefalet alder: fra 1 år.

Se hele udvalget af den skønne modellervoks og vælg jeres yndlingsfarver lige her