Rød modellervoks til børn af økologiske ingredienser.
Økologisk modellervoks der kan spises i fin rød farve.
 

Rød modellervoks

kr. 49,00

En dejlig rød modellervoks til massere af kreative lege. Modellervoksen er produceret af fødevarergodkendte og økologiske ingredienser, så selv dit lille barn trygt kan lege.

Anbefales fra 1 år.

Varenummer (SKU): mo-rød Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Med en skøn rød modellervoks kan dit barn lade fantasien tage over og kreere finurlige figurer.

Modellervoks er noget ganske særligt. For rigtig mange børn er det en stor sanseoplevelse at sidde med den bløde masse mellem hænderne. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lege med modellervoks – og derfor kan alle børn nemt lege med. De store børn vil elske at forme figurer, dyr, monstre – hvad de nu kan finde på og interesserer sig for. Modellervoksen kan også være en stor hjælp, når børnene skal lærer geometriske former eller bogstaver; at forme bogstaver i modellervoksen, øger chancen for at børnene lærer at huske bogstaverne hurtigere.

For de mindste børn vil det være sjovt at trykke i modellervoksen, skille den ad, mase små kugler, rulle den – og smage på den.

“Man kan da ikke spise modellervoks???”

Nej, sådan plejede jeg også at tænke. Men med modellervoksen fra Farverige Dage så kan børnene faktisk smage på den. Modellervoksen er nemlig produceret udelukkende af fødevarergodkendte ingredienser. Heldigvis smager modellervoksen ikke særlig godt, så børnene vil næppe spise særlig meget af den.

Den dejlig bløde modellervoks er CE-mærket, hvilket er et krav for alt legetøj i EU. For modellervoksen betyder det, at den har gennemgået en række kemiske test på laboratorie, for at sikre at den lever op til de strenge krav for legetøj – selv emballagen er testet. Du kan altså trygt lade dit barn lege med modellervoks fra Farverige Dage.

Emballagen er valgt ud fra et bæredygtigt perspektiv. Jeg har valgt en aluminiumsdåse, der er let at genanvende. Inden du smider den til metalaffald, kan du dog overveje, om I kan bruge den i husholdningen; til opbevaring af småting (fx perler), eller måske til snacks – dåsen er nemlig fødevarergodkendt.

Modellervoksen er vegansk og har en holdbarhed på 12 måneder.

Anbefalet alder: fra 1 år.

Er det ikke nok med rød modellervoks? Så se hele det fine udvalg af modellervoks lige her.