Orange modellervoks til små børn af økologiske ingredienser
 

Orange modellervoks

kr. 49,00

En skøn orange modellervoks til kreativ leg. Her kan alle være med, da modellervoksen er produceret af økologiske og fødevarergodkendte ingredienser.

Modellervoksen er CE-mærket.

Varenummer (SKU): mo-orange Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Den orange modellervoks er så skøn at røre ved, at det er svært at lade være. Her kan de fleste være med. til at trille, rulle, forme, trykke. Modellervoks giver mange sjove anvendelsesmuligheder for både store og små – til sjove kreationer og små lege og aktiviteter.

I kan fx bruge den orange modellervoks til at lære om bogstaver og former. Når barnet former bogstaverne i modellervoksen øger det sandsynligheden for at barnet husker bogstavet hurtigere. Hjernen kan nemlig meget lettere lagre viden, når det får det fysisk ind med hænderne. Derfor går leg og læring så godt hånd-i-hånd og modellervoksen er et grimrende værktøj til at skabe nogle lege, der er både sjove og lærerige for børnene.

Modellervoksen fra Farverige Dage er produceret i Danmark af økologiske og fødevaregodkendte ingredienser, så alle børn trygt kan lege med – også de helt små. Jeg anbefaler modellervoksen fra cirka 1 år.

Modellervoksen er desuden CE-mærket. En CE-mærkning er et krav til alt legetøj, der skal sælges på det danske marked (og i resten af Europa). Mærket er med til at stemple produktet, som værende sikkert for børnene at lege med – Kig altid efter CE-mærket, når du køber produkter til børn. For modellervoksen betyder det, at den har gennemgået en række kemiske test på laboratorie.

Modellervoksen er vegansk og har en holdbarhed på cirka 12 måneder.

Hele udvalget af modellervoks fra Farverige Dage kan ses lige her.