Sæt med fire dåser modellervoks i grøn, gul, rød og blå.
Udsalg
 

Farverig modellervoks – 4 bøtter

kr. 149,00

Den lækre, bløde modellervoks fra Farverige Dage i en samlet pakke med fire fantastisk smukke farver.

Læs mere om modellervoksen nedenfor.

Varenummer (SKU): mo-4 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Her får du hele fire bøtter farverig modellervoks af den bedste kvalitet fra Farverige Dage, så er der helt sikker til timevis af sjov leg med modellervoks.

For modellervoks er nemlig super sjovt at lege med – de fleste børn elsker den bløde masse, der kan blive til alverdens kreationer. Modellervoks kræver ingen særlige evner, så her kan alle være med.

De store børn kan forme figurer, lege køkken (fx med legeunderlagene her (fx med legeunderlagene her) eller hvad de nu finder på. Modellervoks er også et skønt læringsredskab til at få lidt “hands-on”-læring med indover; der kan fx formes bogstaver med modellervoksen.

For de helt små vil leg med modellervoks i høj grad være en sanseoplevelse. De vil klemme modellervoksen, skille den ad, trykke små kugler flade, trille den og måske endda smage på den.

“Smage på den? Man kan da ikke spise modellervoks?!”

Sådan tænker du måske lige nu. Og nej, det er da hverken det mest nærende eller velsmagende måltid, du kan servere for dine børn. Ikke desto mindre, så kan modellervoksen fra Farverige Dage faktisk spises. Den er nemlig udelukkende produceret af fødevarergodkendte ingredienser, så her kan alle børn lege med.

Modellervoksen fra Farverige Dage er også CE-mærket, hvilket betyder at den lever op til de krav der stilles til produktionen af legetøj i EU, så du som forbruger er sikker på, at legetøjet er sikkert for dit barn. For modellervoksen betyder, at den har gennemgået en række laboratorietest. Kig altid efter CE-mærket, når du køber legetøj til dit barn.

Modellervoksen er vegansk og har en holdbarhed på mindst 12 måneder.

I den samlede pakke her får du fire dåser farverig modellervoks a 150g hver, pakket i hver deres genanvendelige aluminiumsdåse. Farverne i sættet er: Gul, rød, grøn og blå.