Hånd holder lyserød modellervoks uden kemi
En dåse rosa modellervoks af naturlige ingredienser.
 

Rosa modellervoks uden kemi

kr. 49,00

Slip kreativiteten løs med en stor bøtte lyserød modellervoks lavet af økologiske og fødevarergodkendte ingredienser.

Varenummer (SKU): mo-rosa Kategorier: , Tags: ,
 

Beskrivelse

Slip fantasien løs med den smukke rosa modellervoks uden kemi.

Modellervoks er en stor favorit for rigtig mange børn – og med god grund. Leg med modellervoks kræver nemlig ingen særlige forudsætninger, der er uendelige anvendelsesmuligheder og alle kan være med. De store børn vil elske at forme og kreere alverdens skønne figurer med den bløde modellervoks. For de helt små er leg med modellervoks en rigtig god sanseoplevelse, hvor de får mulighed for at mase, smuldre, rulle, trykke, smage.

Smage? Vel ikke på modellervoks? Tænker du måske. Og nej, smagning er heller ikke noget, man normalt forbinder med modellervoks. Men med den kemi-frie modellervoks fra Farverige Dage, så kan dit barn faktisk smage på det. Modellervoksen er nemlig udelukkende produceret af fødevarergodkendte ingredienser, så der sker ingenting ved, at det lille barn tager en bid. Modellervoksen smager heldigvis ikke særlig godt, så det bliver næppe til et helt måltid.

Modellervoksen er desuden CE-mærket. Det betyder, at den er blevet testet på laboratorie, for at sikrer at den lever op til de europæiske krav indenfor legetøj.

Den bløde modellervoks uden kemi er derfor et stykke legetøj, du trygt kan lade dit barn lege med.

Emballagen til modellervoksen er valgt ud fra et bæredygtigt perspektiv; den er pakket i fødevarergodkendte aluminiumsdåser. Disse dåser er også laboratorietestet og godkendt til leg (CE-mærket). Når dåsen ikke længere indeholder modellervoks, kan I sagtens bruge den til snacks eller lignende. Ønsker I ikke at beholde dåsen, kan den smides ud i metalaffald, hvor aluminium er et rigtig nemt materiale at genanvende.

Modellervoksen fra Farverige Dage er vegansk og har en holdbarhed på cirka 12 måneder.

Anbefalet alder: fra 12 måneder.

Du kan se hele det fine udvalg af modellervoks fra Farverige Dage lige her.