Et eksempel på en labyrint fra opgavehæftet med 20 forskellige labyrinter til børn
Eksempel på labyrint til børn niveau 2. Her skal barnet "samle" guldmønter på sin vej gennem labyrinten.
20 forskellige labyrinter til børn i niveau to.
Viser et eksempel på en labyrint fra print selv opgaverne med labyrinter til børn i niveau 2.
 

Labyrinter: niveau 2 – print selv

kr. 29,00

Labyrinter, niveau 2 er geniale til barnet, der allerede kender til løsningen af labyrinter, men stadigvæk er nybegynder.

Løsningen af labyrinter er både sjov og lærerig. Dette hæfte er målrettet børn i alderen 3-5 år.

Læs mere om print-selv hæftet i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-LA-02 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Labyrinter styrker både finmotorikken, hånd-øje-koordinationen og den logiske sans. Og så er de bare helt vildt sjove at løse – enten alene eller i fællesskab med andre. Løser du dem i fællesskab med andre lære I også noget om, at samarbejde.

Der er altså mange gode grunde til at lade dit barn løse labyrinter. Og mange gode grunde til, at du kan deltage sammen med dit barn.

Øvelse gør mester

Lader du dit barn løse mange labyrinter og øve sig, vil du også hurtigt blive forbløffet over hvor svære labyrinter dit barn faktisk kan løse. Børn helt ned til 2-3 års alderen kan faktisk lære at løse labyrinter. Lad barnet starte med nemme labyrinter (f.eks. dette hæfte i niveau 1). Arbejd jer langsomt frem, så barnet bliver ved med at få succesoplevelser. Det er demotiverende hvis labyrinterne er alt for svære.

Vælg selv den teknik, der passer til barnet. Min mellemste foretrækker f.eks. at følge gangene i labyrinten med fingeren. Mens min ældste foretrækker at bruge en tusch, så han kan se, hvor han har været henne. Jeg har lært ham, at man altid kan bruge en ny farve, hvis man køre forkert – på den måde, er hele labyrinten ikke “ødelagt”, hvis man laver en fejl. Du kan bare starte forfra med en rød tusch i stedet for den blå.

 

Labyrinter for børn – niveau 2

Labyrinterne i dette hæfte har jeg valgt at kalde niveau 2. Der er stadigvæk tale om nemme labyrinter, som kan løses af børn i alderen 3-6 år (alt efter deres kendskab til labyrinter). De er til nybegyndere, der måske allerede har prøvet labyrinterne i niveau 1.

Labyrinterne modtager du i en PDF-fil umiddelbart efter køb. Du kan altså printe labyrinterne og gå i gang med det samme.

 

Lige som med de fleste andre opgaver fra Farverige Dage, modtager du også her to forskellige filer, så du kan printe den udgave I bedst kan lide. Labyrinterne er de samme, men opsætningen er forskellige. Den ene har én labyrint pr ark (god, hvis barnet foretrækker at løse labyrinter med fingrene). Den anden har to pr ark (god, hvis du gerne vil spare lidt på papiret. Print evt. på begge sider af papiret og fold dem til en lille bog).

 

Skal du bruge flere labyrinter? Se hele udvalget fra Farverige Dage lige her.

Du kunne også være interesseret i...

  • Labyrinter: Niveau 1 – Nemme labyrinter – print selv

    kr. 29,00 Tilføj til kurv