Aktivitetspose: geometri

kr. 149,00

Introducer børnene til geometri med den sjove aktivitetspose. Her skal laves geometriske figurer vha geometrikort, modellervoks og små farvede træpinde.

Sættet er pakket i en rød bomuldspose – lige til at tage med på farten.

Varenummer (SKU): aktiv-04 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Introducer børnene til en verden af geometri med den sjove aktivitetspose. Her kan børnene lære om geometriske former, mens de leger.

Med indholdet i geometri-posen kan børnene skabe og forme deres egne geometriske figurer, mens de lærer om forskellige former og størrelser.

I posen er der 8 kort med geometriske figurer, der danner rammen om legen med geometri. Børnene kan bruge kortene på et utal af måder; her er lagt op til, at de bruges sammen med modellervoks og træpinde. Men kortene kan f.eks. også tages med udenfor, hvor man kan lede efter geometri i naturen; måske kan I finde geometriske former blandt stenene? Eller blade? Geometrikortene har fået en særlig lak, der gør, at de tåler brug sammen med modellervoks.

Pakket i en praktisk rød bomuldspose, kan aktivitetssættet nemt tages med på ferie eller udflugter.

Perfekt til både hjemmebrug og i børnehaven/indskolingen. Denne aktivitetspose giver børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og forståelse for geometri på en sjov måde.

Modellervoksen i posen er den velkendte modellervoks fra Farverige Dage. En dejlig blød modellervoks produceret i Danmark af fødevarergodkendte ingredienser.

Aktivitetsposen om geometri indeholder:

  • To dåser modellervoks: rød og gul
  • 8 geometrikort med geometriske figurer
  • En æske med små farvede træpinde
  • En fin rød bonuldspose til opbevaring

 

Anbefalet alder: 3-8 år

Yderligere information

Vægt 0,4 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Aktivitetspose: fantasi

    kr. 149,00 Tilføj til kurv
  • Aktivitetspose: Sommerfuglehaven

    kr. 149,00 Tilføj til kurv