Juleophæng med håndaftryk i selvhærdende ler

Er du på udkig efter personlige juleophæng, du kan lave med børnene? Så se lige disse juleophæng.

De er lavet af håndaftryk i selvhærdende ler. Selvhærdende ler er et skønt materiale at arbejde i – det tørre nemlig selv ind efter et døgn eller to og du behøver derfor ingen ovn.

Når du skal male med selvhærdende ler, kan du f.eks. bruge vandfarver, akrylmaling og posca tuscher. Prøv dig frem med det du har derhjemme – meget af det kan garanteret bruges.

Men nu til juleophængene. For måske har du lyst til at male dine håndaftryk? Og hænge dem på juletræet år efter år.

Her kommer en masse inspiration til, hvordan du kan male dine håndaftryk, så du får de mest charmerende juledekorationer.

Små søde julemænd. Disse er lavet i saltdej, men kan med fordel laves i selvhærdende ler. Bruger du saltdej, skal du være obs på, at du ikke opbevarer dem for fugtigt. Jeg taler af bitter erfaring. Du kan finde en detaljeret malevejledning til de søde julemænd lige her.

Der skal selvfølgelig også være plads til en Rudolf. Du finder vejledning lige her.

De her juletræer er jeg hel vild med. Lysene er små fingeraftryk, der er malet efterfølgende. Her kunne jeg godt finde på at male dem med akvareller. Det kunne blive rigtig fint. Den sorte streg er malet med tusch, f.eks. posca. Du kan finde dem her.

Så bliver det næsten ikke mere personligt – enhver (bedste)forældre vil garanteret elske at have sådan en hængende. Find vejledningen her.

Det er da den sødeste pingvin, ikke? Find vejledningen her.

 

Jeg håber, du får lavet nogle personlige juleophæng, som kan vække glæde og minder, når de skal hænges op hvert år i december.