Sudoku for børn med billeder.
 

Sudoku for børn med billeder – 4×4 – print selv

kr. 19,00

Print selv 20 forskellige sudoku til børn. Sudoku’erne er i størrelsen 4×4 og med billeder. Det gør dem ideelle til nybegynderen.

Læs mere om sudoku’erne i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-sudoku Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Sudoku for børn med billeder

Sudoku for børn er et opgavehæfte med 20 forskellige sudoku’er. Alle lavet i størrelsen 4×4 og med billeder i stedet for tal. Begge dele gør det lettere og mere motiverende for børnene at være med til at løse sudoku.

Løsningen af en sudoku træner barnets hjerne i at se mønstre og sammenhæng. Ligesom det træner evnen til problemløsning. Og så er det bare helt vildt sjovt. Der er altså massere af grunde til at løse sudoku for børn.

Opgavehæftet er lavet sådan, at barnet kan klippe de manglende billeder ud og sidde og flytte rundt på dem på sudoku’en. Det gør det meget nemmere og mere overskueligt for dit barn. Billederne gør det også lettere for børnene at kende forskel på de forskellige symboler, fremfor tal, der kan se ens ud i “farten”. Sudoku’en er på 4×4 felter, fremfor de traditionelle 9×9 felter.
Opgavehæftet er altså i den grad henvendt til nybegynderen. Mange børn vil elske at løse denne type opgaver fra omkring 6 års alderen.

 

Print selv sudoku

Opgavehæftet består af 20 forskellige sudoku til børn – to på hvert ark. Klip endelig arket over, så dit barn kun får én af gangen.

Opgaverne skal du selv printe ud. Du får adgang til filen umiddelbart efter køb og kan herefter printe opgaverne i så mange eksemplarer, du skal bruge.

 

Skal du bruge flere opgaver til børn? Så find udvalget af opgaver fra Farverige Dage lige her.