Blomsterpresser

kr. 179,00

En smuk blomsterpresser i træ med tilhørende mellemlægspapir, der sikre dig gode resultater.

 

Læs mere i beskrivelsen nedenfor.

PĂĄ lager

Varenummer (SKU): KP-presse Kategori:
 

Beskrivelse

Intet er smukkere end at bevare naturens skønhed og nu kan du gøre det på den mest enkle og æstetiske måde med den nye blomsterpresser. Den er fremstillet af træ og er det perfekte redskab til at tage del i den fine kunst at presse blomster. Med en blomsterpresser kan du trylle dine yndlingsblomster om til smukke, tørrede kunstværker, som du kan bruge til at dekorere dit hjem på et utal af forskellige måder.

 

Blomsterpressen er let at bruge og ved hjælp af det medfølgende mellemlægspapir kan du let presse blomsterne og opnå det perfekte resultat hver gang. Med dens naturlige og elegante trædesign passer blomsterpressen ind i enhver stil og er en smuk og funktionel tilføjelse til dit værksted eller hjem.

Da træet er et naturprodukt, vil hver bogpresse have sit eget unikke look. Ligesom der kan forekomme knaster m.m. i træet.

 

Så hvis du vil bevare naturens skønhed på den mest æstetiske måde og skabe smukke kunstværker med dine yndlingsblomster, så er vores blomsterpresse det perfekte redskab til dig.

 

Du kan også købe den smukke blomsterpresser i en samlet blomsterkasse, hvor du bl.a. får decoupagelak og inspiration til dine pressede blomster med i købet. Find kassen med pressede blomster lige her.