Vandfarver for børn og begyndere. Tegn med tusch ovenpå vandfarverne for at opnå sjove effekter. Her er f.eks. tegnet tre fugle på en gren.
Nemt vandfarveprojekt for begyndere. Her er tegnet fisk
 

Papir til vandfarver, 20 ark

kr. 29,00

Oplev kreativitet og farverige drømme med papir til vandfarver – ogsĂĄ kendt som akvarelpapir! Her fĂĄr du 20 ark af høj kvalitet, som er perfekte til alle dine vandfarveprojekter. Med det særlige papir til vandfarver kan du trygt udforske og lege med farverne, da papiret er specielt udviklet til at modstĂĄ og absorbere vand, sĂĄ dine farver kan flyde og blande sig smukt sammen pĂĄ papiret.

Kun 4 tilbage pĂĄ lager

Varenummer (SKU): KP-vandfarvepapir Kategori:
 

Beskrivelse

Oplev kreativitet og farverige drømme med papir til vandfarver – ogsĂĄ kendt som akvarelpapir! Her fĂĄr du 20 ark af høj kvalitet, som er perfekte til alle dine vandfarveprojekter. Med det særlige papir til vandfarver kan du trygt udforske og lege med farverne. Papiret er nemlig specielt udviklet til at modstĂĄ og absorbere vand, sĂĄ dine farver kan flyde og blande sig smukt sammen pĂĄ papiret.

Uanset om du er professionel kunstner eller blot elsker at male som hobby, vil det særlige papir til vandfarve give dig den bedste oplevelse og mulighed for at udtrykke din kreativitet og fantasi. Papiret er også perfekt til børn, der elsker at male og udforske deres kreative side.

Med vandfarvepapiret vil du få en smuk og levende præsentation af dine kunstværker, som du kan vise frem og være stolt af. Så køb papir til vandfarver i dag og begynd at male dine drømme til virkelighed!

 

Er du hel ny i den skønne verden af vandfarver? Eller mangler du blot nogle gode vandfarver i højt kvalitet? Så kig på kreakassen med vandfarver. Her får du alt hvad du og dit barn skal bruge for at komme i gang med at kreere smukke værker. Find kreakassen lige her.

Du kunne også være interesseret i...

  • Kreakasse: vandfarver til børn

    Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 199,00. Tilføj til kurv