Vil du have mere underholdning med på køreturen?

Dine 2 print-selv bingoplader lander i indbakken om et øjeblik – men før du smutter,  vil jeg bare sikre mig, at du ikke går glip af endnu mere underholdning til bilturen:

 

Lige nu kan du nemlig spare 27% på 3 fede produkter, der gør din køretur med børn endnu sjovere!

 

Den ultimative kør-i-bil pakke indeholder:

 

  • Et trykt opgavehæfte på 20 sider med massere af sjove opgaver til børn i alderen 3-6 år. Her finder du bl.a. tegne- og farvelægningsopgaver, labyrinter, opgaver med tal og bogstaver, nummerplade-match, et ark hvor man kan tælle bilernes farver og meget, meget mere. Alt i alt et virkelig sjovt hæfte, hvor der garanteret er til lang tids tidsfordriv. (Normalpris: 49,-)
  • En kasse med 4 bilbingoplader trykt på tykt papir med en særlig lakering, så de kan bruges igen og igen! I kassen medfølger også to tuscher og en lille klud til at tage de værste tuschstreger. Pladerne kan viskes helt rene med en fugtig klud eller en vådserviet. (Normalpris: 99,-)
  • 5 “papir-spil”, der kan bruges igen og igen. 5 sjove og klassiske “papir-spil” – Her er de blot trykt på tykt papir med den særlige lakering, der gør at tuschstreger kan viskes ud igen. I kassen finder du følgende spil: Hang man, 4 på stribe, sænke-slagskibe, kryds og bolle samt byg lejligheder. Derudover får du selvfølgelig også tuscher (3 stk), samt en lille klud. (Normalpris: 125,-)

 

Original price was: kr. 273,00.Current price is: kr. 199,00.Tilføj til kurv

 

 

De to sæt med bilbingo og spil kommer i hver sin lille kasse, der i sig selv er en fornøjelse at åbne. Hør bare hvad én af mine kunder siger:

“Jeg har lige modtaget de fine pakker. Hold nu op en herlighed at åbne det, virkelig flot indpakket og lige til at gå til. Stor anbefaling herfra”

Du behøver altså ikke åbne op og gøre noget hjemmefra – faktisk vil jeg bare anbefale dig at putte de to kasser og opgavehæftet direkte i handskerummet. Så kan de hives frem efter lyst og behov. De første minutter vil gå med at pakke dem ud af kasserne. Og senere kan kasserne bruges til opbevaring af spillene.

Du kan selvfølgelig også vælge at pakke det ud på forhånd og give barnet ét spil eller bingoplade af gangen.

 

Kør i bil-pakken er lavet til dig der:

 

  • Skal ud at køre langt med børn i bilen.
  • Gerne vil minimere mængden af “Hvornår er vi der”-spørgsmål.
  • Vil give dine børn skærmfri underholdning.
  • Ønsker et simpelt og “lige til at gå til”-produkt.

Original price was: kr. 273,00.Current price is: kr. 199,00.Tilføj til kurv

 

Mere om produkterne:

 

Bilbingo:

I kassen med bilbingo finder du 4 forskellige bilbingoplader; én med skilte, én med biler i forskellige farver, én med forskellige køretøjer og én blandet plade, hvor det virkelig gælder om at kigge ud af vinduet.
Bingopladerne har fået en særlig lak, er gør at de kan bruges sammen med vandbaserede tuscher eller whiteboard-tusch.
Derudover får du 2 tuscher (en blå og en rød) samt en lille klud til at tage de værste tuschstreger. Skal pladen være helt ren igen, er det nødvendigt med en fugtig klud eller en vådserviet – det virker også, hvis I er kommet til at glemme bingopladen og tuschen nu er indtørret.

 

Bagsædespil:

Bagsædespil er kassen, hvor du kan spille med de andre i bilen – du behøver ikke nødvendigvis sidde på bagsædet. Eller i bilen for den sags skyld – de er også sjove i flyet, på stranden eller i toget.
Her får du 5 klassiske “papir-spil”, men med et twist, så de kan bruges igen og igen.
Kender du ikke spillene i forvejen? Bare rolig, der er regler noteret på kortet af hver spilleplade.
Udover spillene i kassen får du også 3 tuscher samt en lille klud. Ligesom med bilbingoplader, er det nødvendigt med en fugtig klud eller vådserviet, hvis pladen skal være 100% ren igen. Kluden kan viske det værste væk.

Spillene i kassen er følgende: Kryds og bolle, 4 på stribe, Hang man, sænke-slagskibe og byg lejligheder.

 

Opgavehæfte

Et 20 siders opgavehæfte med et væld af sjove opgaver med bil-tema. Opgavehæftet er særligt målrettet børn i alderen 3-6 år.
I hæftet finder du labyrinter, opgaver med tal og bogstaver, nummerplade-match, et ark til at tælle bilernes farver, et ark til at tælle forskellige køretøjer, forskellige farvelægnings-og tegne opgaver og meget, meget mere.

 

Så gør din biltur meget sjovere og bestilt Den ultimative kør-i-bil pakke allerede i dag til den gode pris – så er du klar til jeres næste køretur!

Original price was: kr. 273,00.Current price is: kr. 199,00.Tilføj til kurv