Nærværende stunder og sjove aktiviteter til Halloween

Få e-bogen fyldt med uhyggelige krea idéer og klamme sanselege

Halloween samlingen

Lær hvordan du laver den klammeste slim (uden tvivlsomme ingredienser – du har sikkert det hele i køkkenet i forvejen!) eller gå i kreahjørnet og lav de sødeste spøgelser, farlige mumier eller måske en fingerdukke-edderkop.

 

Få alle idéerne i e-bogen

Så er du sikker på, at du ikke løber tør for uhyggelige Halloween aktiviter at lave med ungerne. Du skriver dig samtidig op til at modtage inspiration og rabatter fra Farverige Dage.

.
Spøgelser malet med vandfarver på sort karton

I e-bogen finder du idéer, der passer til alle.

Både til dig, der elsker klamme sanselege – og til dig, der er mere til kreative projekter, der ikke kræver oprydning bagefter.

Måske skal I prøve at lave de sjove spøgelser her? Spøgelserne er lavet af vandfarver. Men ikke på traditionel vis med pensel. Nej, her skal der pustes til vandfarverne med et sugerør! Alle spøgelserne bliver derfor helt unikke – og du behøver ikke engang være en dygtig tegner for at være med.
Det er altid sjovt, at få lov at prøve noget nyt – og dine børn, vil helt sikkert elske at give spøgelserne her et forsøg.

 

Find spøgelserne og alle de andre idéer i e-bogen

Udfyld formularen herunder – så har du e-bogen i din indbakke om et øjeblik. Du skriver dig samtidig op til at modtage endnu mere kreativ inspiration og information fra Farverige Dage

.