E-bog: Brug naturen – til leg og krea

DKK 75,00

“Brug naturen – til leg og krea” er en sand inspirationskilde til mange timers aktiviteter og kreative stunder med dit barn.

Kategori:
 

Beskrivelse

Savner du inspiration til udendørs krea med børn, så er e-bogen her lige hvad du har manglet!

“Brug naturen – til leg og krea” er en samling af skønne idéer til aktiviteter og kreative stunder i og med naturen sammen med børnene.

Det er dejligt at være udenfor, men du finder også aktiviteter, der bringer naturen med indenfor. Så er der også noget til en regnvejrsdag.

I bogen finder du bl.a. guldgraverlegen, hvor der skal produceres både guld og skattekiste. Hvorefter legen selvfølgelig kan fortsætte i det uendelige i sandkassen eller på stranden.

Du finder også puslespil, væve, finde-lege (heriblandt 4 natur-bingo-plader til udprint) og mange andre idéer.

Der er til timevis af sjov – mange af idéerne kan bruges hele året. Idéerne er nemme at tilpasse, så de fleste børn og voksne kan være med.

Idéerne i bogen, tager udgangspunkt i, hvad mange af os allerede har i hjemme. Krea og leg skal nemlig være både sjovt og let tilgængeligt – på den måde får vi mere lyst til at være kreative. Til mange af idéerne i e-bogen skal du derfor ikke ud og købe en masse. Du skal derimod samle lidt sammen i både naturen og husholdningen. Til flere af tingene er der brugt pap, fra fx morgenmadspakker, så du kan med fordel begynde at samle sammen allerede nu.

Idéerne henvender sig særligt til børn i aldersgruppen 2-6 år.

Når du køber e-bogen her, får du umiddelbart efter købet tilsendt en mail. Herfra kan du downloade alle de skønne idéer til udendørs krea med børn.

Rigtig god fornøjelse.

Leder du efter kreative produkter til børn? Så tag et kig i Farverige Dage Shoppen.