Der leges med et fiskespil kreeret af krympeplastik.
Fisk tegnet på krympeplastik med farveblyanter, tusch og skabelon fra kreakassen til børn.
Barn tegner en havplante op på krympeplast vha skabelonerne fra den kreative kasse med fiskespil.
Skabelonerne og materialerne fra kreakassen bliver nemt til et fint fiskespil af krympeplastik.
Hånd har fanget en fisk i krympeplast vha fiskestangen lavet af materialer fra kreakassen.
Udsalg
 

Kreakasse: Lav jeres eget fiskespil

kr. 199,00

Med fiskespilskittet kan I lave en sjoveste fiskespil af krympeplast. Børn elsker at kreere deres eget legetøj og her er det gjort nemt for de voksne; alt hvad I skal bruge finder du i kittet.

Varenummer (SKU): kk-fiskespil Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Leder du efter jeres næste kreative projekt, men ved ikke helt hvad du skal finde på? Så er dette kreakit til børn, helt sikkert en god mulighed. Med et kreakit fra Farverige Dage i hånden, har I alt hvad I skal bruge. Du behøver derfor ikke finde på en hel masse – det har jeg klaret for dig.

Endeløse bunker af kreative projekter, der ikke rigtig kan bruges til noget – kender du det?

Med fiskespilskittet kan du være sikker på, at I ender med et sjovt lille spil. Det klassiske fiskespil kender vi vist alle; kan I fange fiskene? Her får I mulighed for at lave jeres helt eget. Børn udviser tit en særlig glæde og stolthed over dét de selv har lavet – så du kan være sikker på, at det færdige fiskespil bliver vist frem ved enhver lejlighed. Det er heldigvis lige i lommestørrelse, så det kan pakkes i den medfølgende bonuldspose og tages med på farten.

Fiskene til fiskespillet laves i krympeplast – et rigtig sjovt materiale, som kan farvelægges med tusser eller farveblyanter og herefter krympes i ovnen. Krympeplastik er nemt at bruge og alle kan være med. I kan vælge om I vil tegne jeres egne fisk eller bruge de medfølgende skabeloner. Bruger I de medfølgende skabeloner kan de tegnes over på krympeplasten med den medfølgende tus. Farvelæg herefter fiskene med farveblyanterne, der også er med i kassen.

Når fiskene tegnes op med tussen før der farvelægges med farveblyanter, kan selv de yngstes kruseduller blive til de fineste fisk.

 

Et kreativt kit er noget, der vil bringe glæde hos rigtig mange børn, så det er også en oplagt gaveidé til de kreative børn. Klik her, hvis du vil se hele udvalget af kreakit til børn.

 

Fiskespilskittet indeholder: 

6 ark krympeplast i størrelsen 15×20 cm

En sort tus

Farveblyanter

Materialer til to fiskestænger

Magnetbånd til fiskene

Blå bomuldspose til opbevaring og leg – brug den fx som fiskesø.

Vejledning

Skabeloner med fine og sjove havdyr.

 

Anbefalet alder: 4+ (yngre børn kan også sagtens være med; hvis du tegner figurerne op med tussen først, så kan de sagtens farvelægge. Fiskene er stadigvæk fine selvom, der bliver tegnet udenfor stregerne.)