Kreakit: Lav jeres eget fiskespil

DKK 199,00

 

Beskrivelse

Endeløse bunker af kreative projekter, der ikke rigtig kan bruges til noget – kender du det?

Med fiskespilskittet kan du være sikker på, at I ender med et sjovt lille spil. Det klassiske fiskespil kender vi vist alle; kan I fange fiskene? Her får I mulighed for at lave jeres helt eget. Børn udviser tit en særlig glæde og stolthed over dét de selv har lavet – så du kan være sikker på, at det færdige fiskespil bliver vist frem ved enhver lejlighed. Det er heldigvis lige i lommestørrelse, så det kan pakkes i den medfølgende bonuldspose og tages med på farten.

Fiskene til fiskespillet laves i krympeplast – et rigtig sjovt materiale, som kan farvelægges med tusser eller farveblyanter og herefter krympes i ovnen. Krympeplastik er nemt at bruge og alle kan være med. I kan vælge om I vil tegne jeres egne fisk eller bruge de medfølgende skabeloner. Bruger I de medfølgende skabeloner kan de tegnes over på krympeplasten med den medfølgende tus. Farvelæg herefter fiskene med farveblyanterne, der også er med i kassen.

Når fiskene tegnes op med tussen før der farvelægges med farveblyanter, kan selv de yngstes kruseduller blive til de fineste fisk.

 

Fiskespilskittet indeholder: 

6 ark krympeplast i størrelsen 15×20 cm

En sort tus

Farveblyanter

Materialer til to fiskestænger

Magnetbånd til fiskene

Blå bomuldspose til opbevaring og leg – brug den fx som fiskesø.

Vejledning

Skabeloner med fine og sjove havdyr.