Udsalg
 

Julehyggepakken

kr. 399,00

Saml familien, sæt julemusikken på, frem med julebag (du må gerne købe det) og vælg ét kreakit fra julehyggepakken. Nu er der nemlig dømt kreahygge – på den nemme måde. Du har helt sikkert nok at tænke på i julemåneden, men nu kan du altså stryge besøget i hobbyforretningen fra listen. Ligesom du også slipper for at tænke på hvad I skal kreahygge med i december.

Kategori:
 

Beskrivelse

Saml familien, sæt julemusikken på, frem med julebag (du må gerne købe det) og vælg ét kreakit fra julehyggepakken. Nu er der nemlig dømt kreahygge – på den nemme måde. Du har helt sikkert nok at tænke på i julemåneden, men nu kan du altså stryge besøget i hobbyforretningen fra listen. Ligesom du også slipper for at tænke på hvad I skal kreahygge med i december.

Julehyggepakken indeholder både kreakits, hvor I kan pynte op med resultatet (fx de sjove juleophæng) og kreakits, hvor I kan bruge det færdige produktet til hjemmelavede julegaver fra børnene. Hvem ville ikke elske at modtage et hjemmerullet bivokslys, der kan lyse op i vinterens mørke?

Med julehyggepakken er der til timevis af kreativ underholdning, det kan samle familien om en hyggelig kreativ stund.

 

Julehyggepakken indeholder følgende populære produkter fra Farverige Dage:

  • Krympeplastkit – juleudgaven: Her får du alt hvad du skal bruge til at lave magneter og ophæng med julemotiver i krympeplast.
  • Juleophæng: Her kan barnet kreere hyggelige juleophæng på træskiver. Det hele er klargjort på forhånd, ligesom der medfølger limstift og tusch.
  • Bivokslys – rød: Rul jeres egne bivokslys til julegaver eller julehygge i hjemmet.