Gul Glitter Modellervoks

DKK 49,00

En fantastisk smuk gul modellervoks med glimmer – lige til at sætte gang i fantasien.

Modellervoksen fra Farverige Dage er produceret i Danmark af velovervejede ingredienser, så du trygt kan lade dit barn lege.

Kun 2 tilbage på lager

Kategori:
 

Beskrivelse

Denne fantastisk smukke gule modellervoks, har fået et ekstra drys solskin med den flotte glimmer. Jeg er sikker på den vil bringe glæde hos de glimmer glade børn.

Leg med modellervoks er et fantastisk redskab til at sætte gang i børns fantasi. Den er god til alle aldersgrupper. De helt små børn fra omkring 1 års alderen vil sidde og trykke, masse og skille modellervoksen fra hinanden. De større børn får hurtigt kreeret alverdens figurer. Det er svært at lade være, når man sidder med den bløde modellervoks mellem hænderne.

Modellervoks er også et skønt læringsredskab. Hjernen kan nemlig godt lide at arbejde sammen med hænder. Du kan fx bruge modellervoksen, når børn skal lærer bogstaver eller geometriske former. Det vil være både sjovt og lærerigt for børnene at forme bogstaverne i modellervoksen.

Den biologisk nedbrydelige glimmer er en miljøvenlig glimmer, der er udvundet af cellulose fra Eucalyptustræer. Du kan derfor med god samvittighed lade dit barn lege med glimmer.

Modellervoksen har en holdbarhed på cirka 12 måneder.

Modellervoksen kommer i en aluminiumsbøtte (fødevarergodkendt), der er nem at genanvende, når den ikke længere bruges til modellervoks. Fordi den er fødevarergodkendt kan dem fx bruges til at have snacks med på tur. Hvis du skiller dig af med bøtten, så smid den til metalaffald, hvor den bliver genanvendt.

Bøtten indeholder 150g modellervoks.

Den kemi-frie modellervoks er blevet laboratorietestet for at sikre, at den lever op til de krav til legetøj, der er påkrævet i EU. Modellervoksen (og dåsen) har bestået samtlige test uden anmærkninger og er dermed CE-mærket. CE-mærkningen er med til at vejlede forbrugere i sikre produkter. Kig derfor altid efter CE-mærkningen, når du køber legetøj til dine børn.

 

Du finder hele udvalget af modellervoks lige her.