Modellervoks: Grøn glitter

DKK 49,00

En grøn modellervoks er god i sig selv, men denne her? Den har lige fået et ekstra drys glimmer. Glimmeret er en miljø-venlig glimmer udvundet af Eucalyptus træer – så I kan lege med god samvittighed.

Modellervoksen er CE-mærket.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:
 

Beskrivelse

Skal det være med glimmer? Så er denne her modellervoks et sikkert hit.

Med modellervoks kan fantasien få frit løb – Skal I lave monstre? En grøn mark til dyrene? Eller måske det bliver til en bil? Fantasifuld leg styrker i høj grad børnenes kognitive evner generelt, så det er bare med at sætte noget modellervoks på bordet og lade dem lege frit.

Farverige Dage modellervoksen er produceret i Danmark af de bedste råvarer, så du trygt kan lade dit barn lege.

Modellervoksen er produceret af overvejende økologiske og fødevarergodkendte ingredienser. I denne glimmervariant er der tilsat bio-nedbrydeligt glimmer – kan dit barn stadigvæk finde på at smage på modellervoksen, vil jeg derfor anbefale en af de andre varianter.

Den biologisk nedbrydelig glimmer er udvundet af cellulose fra Eukalyptustræer.

Modellervoksen er CE-mærket, hvilket betyder at den har gennemgået en række laboratorietests, for at sikre, at den lever op til de krav, der stilles til legetøj i EU.

En bøtte modellervoks fra Farverige Dage indeholder 150g dejlig blød modellervoks. Bøtterne er valgt ud fra et bæredygtigt perspektiv; de er af aluminium og nemme at genanvende, når de ikke længere bruges til modellervoks. Enten i hjemme til opbevaring eller måske til snacks (de er fødevarergodkendte), men de kan også komme til metalaffald, hvor de nemt kam genanvendes.

Modellervoksen er vegansk og har en holdbarhed på 12 måneder.

Modellervoksen fra Farverige Dage fås i mange smukke farver, så der er noget til enhver smag. Se hele udvalget her.