Udsalg
 

Samling: labyrinter til børn niveau 1-3 – print selv

kr. 49,00

Køb mere – spar mere.

Her fĂĄr du en samling af labyrinter til børn. Samlingen indeholder labyrint-hæfterne i niveau 1-3 – hele 60 labyrinter i alt.

Læs mere i beskrivelsen nedenfor.

Varenummer (SKU): PS-lab-1-3 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

En skøn samling af hele 60(!) labyrinter til børn.

Leder du efter labyrinter til børn? Så er du kommet til rette sted. Her har jeg nemlig samlet 3 print-selv hæfter med labyrinter, så I ikke lige løber tør med det første.

Labyrinter er en skøn aktivitet for børn. Her træner de bĂĄde finmotorikken (hĂĄnd-øje koordination) og øver sig i problemløsning. Og sĂĄ er det bare helt vildt sjovt at løse labyrinter. BĂĄde alene og sammen med andre. Vælg labyrinter der passer til barnets niveau – er de for svære, vil barnet lynhurtigt miste interessen. Sørg derimod for, at barnet fĂĄr nogle succesoplevelser.

Men labyrinterne i de 3 hæfter her er der lagt op til en god blanding af sværhedsgraderne:

  • Nemme labyrinter, der giver børnene en succesoplevelse og mod til at prøve nogle labyrinter, der er lidt sværere.
  • Sværere labyrinter, der udfordrer børnene og dygtiggøre dem.

I vælger selv, hvordan I vælger at bruge labyrinter. I kan vælge om I vil starte med niveau 1 hæftet og lave dem alle her, før I går videre til niveau 2 og senere niveau 3. Det vil typisk være en god fremgangsmåde til børn, der ikke har prøvet at løse labyrinter før.

Til børn, der er lidt mere erfarne, kan I vælge at blande de svære med de lette. SĂĄ fĂĄr børnene indimellem en følelse af, at labyrinterne er for lette – det kan virke rigtig godt at styrke deres selvtillid til labyrintløsningen pĂĄ denne mĂĄde.

Vil du hellere købe labyrinter til børn ét niveau af gangen, så kan du finde dem her:

Men køber du dem i en samlet pakke her, er der mange penge at spare. Du modtagerne stadigvæk niveau’erne i hvert deres hæfte.

Efter køb, har du mulighed for at printe labyrinterne på to forskellige måder. Der er altså to filer til hvert niveau. Labyrinterne er de samme; den ene fil indeholder en labyrint pr ark, mens den anden fil indeholder to pr ark.