Bilbingo – 4 gratis bingoplader til print

 

Få en sjov køretur for hele familien med de skønne bilbingo plader. Her får du hele 4 forskellige slags, du kan hente gratis. Så er der til mange timers underholdning på bilturen:

.

Det kan være hårdt at køre langt med børn – både for børn og voksne. Du kan selvfølgelig give dem en skærm og få lidt ro, men det er også rart med nogle skærmfrie alternativer. Noget I rent faktisk kan have det sjovt med alle sammen – store som små. Her er bilbingo en fantastisk sjov leg til bilturen.

Bilbingo er oplagt til køreturen, hvor man kommer forbi en masse forskellige ting. I samlingen her får du 4 forskellige slags bilbingo:

  • Bilernes farver: Her gælder det om at få øje på biler i alle de farver, der er på bingopladen.
  • Skiltebingo: Kan I finde alle de forskellige skilte?
  • Forskellige køretøjer: Nu skal I finde forskellige køretøjer – oplagt til en lang køretur.
  • Blandet: Den sidste bingoplade indeholder en masse forskellige ting, I kan komme forbi på jeres køretur, så her gælder det om at holde øjnene åbne og kigge ud af vinduerne.

Print pladerne ud – én til hver, og hav dem med i bilen. Så kan du hurtigt finde dem frem, hvis I trænger til en sjov fællesleg.

.

Mere underholdning til bilturen?

Download et 16-siders hæfte med opgaver, der handler om biler og trafik.

Hjælp f.eks. bilen gennem labyrinten, find 5 fejl på billederne, løs match-opgaverne, tegn forskellige køretøjer og meget mere.

Lyder det som noget for dit barn? Så find opgaverne lige her.